Robert Burns Hotel

Hospitality

 
Robbie-Burns-WilliamWatt-1.jpg

As part of the makeover of this iconic Smith Street Pub, Ayus Botanical was asked to create a Mediterranean garden oasis.  The approach to the green landscaping of garden planters and plant foliage, was a deliberate complement to the architectural lines of the bar and restaurant courtyard renovation.

Planter boxes of hot pink Crepe Myrtle, with lush under plantings soften the courtyard environment, while still affording a view through to Easey Street. A flowering Wisteria travels the stainless steel wires of the newly built pergola.

Random placement of abundant Geraniums, Pelargonium, and Ivy spill from terracotta wall pots to provide a Mediterranean vibe in an inviting outdoor space.

Client
Colonial Leisure Group

Venue
Robert Burns Hotel, Collingwood

Green Landscape
Internal Beer Garden, Dining & Window Boxes, 2011

Architect
Techne Architects

Photography
William Watt (1 year after installation ~ High Summer)

 
Robbie-Burns-WilliamWatt-6.jpg